Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Gimnastică – Ana-Maria Bărbosu și colegele încep astăzi Campionatul European!

Astăzi, 11 august încep Campionatele Europene de Gimnastică de la Munchen. Focșăneanca Ana-Maria Bărbosu și colegele sale din echipa de senioare a României vor intra în concurs în cea de-a a treia subdiviziune, în intervalul orar (CET) 15:28 – 17:31, pentru calificări și clasamentul la individual compus. Sâmbătă, 13 august între orele (CET) 14:00 și 15:40 este programat să aibă loc concursul pe echipe, iar duminică, 14 august, între orele (CET) 14:30 și 17:30 concursul pe aparate. 

Într-un comunicat postat ieri pe pagina sa de facebook, FR Gimnastică anunță că ”echipa de senioare a României este gata de concurs la Campionatele Europene de la München! Ana Maria Bărbosu, Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Antonia Duță și Andreea Preda au avut astăzi antrenamentul pe podium la Olympia Halle din Munchen. Ele au fost supervizate de antrenorii Gina Gogean Groza, Cristi Moldovan și Lucian Sandu, arbitrele Angela Cacoveanu și Lili Cosma, Corina Moroșanu – directorul tehnic al FRG, Anca Mihăilescu Grigoraș – președintele Comintetului Tehnic feminin din cadrul European Gymnastics și de Emanuel Fântâneanu – șef de delegație”.

Reamintim că Ana-Maria Bărbosu, eleva de la CSS Focșani a antrenorilor Daniela Trandafir și Cezar Stoica a fost cea mai bunmă gimnastă a Europenelor de junioare  din 2020 de la Mersin, Turcia, cu șase medalii de aur din șase posibile, este debutantă la senioare la acest nivel competițional și, după 26 de ani, este prima gimnastă de la Focșani care concurează la un Campionat European de Senioare. 

Succes, Ana-Maria, succes colegelor tale și echipei României!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?