Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Tânăr reținut pentru furtul a sute de metri de cablu de telefonie, la Movilița

La data de 09 august 2022, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au identificat principalul suspect în două cazuri de furt de cablu de telefonie, înregistrate inițial cu autor necunoscut. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Astfel, în noaptea de 2/3 august a.c. și în dimineața zilei de 07.08.2022, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Movilița, persoane necunoscute au sustras 130 de metri, respectiv aproximativ 250 de metri de cablu de telefonie, din cupru.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, aceasta fiind reținută pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun.

Comunicat IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?