Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

ANGAJĂRI la Spitalul Municipal Adjud

Spitalul Municipal Adjud angajează medici. Într-un anunț postat pe pagina de Facebook a unității spitalicești se arată că instituția are nevoie de doctori cu normă întreagă pentru specializările: medicină internă; recuperare, medicină fizică și balneologie (2 posturi); medicină generală – cu atestat de Asistență Medicală de urgență prespitalicească/competență în Urgențe prespitalicești, la Compartiment Primiri Urgențe; medicină de urgență; diabet zaharat, nutriție și boli metabolice; epidemiologie; obstetrică – ginecologie. Cei interesați pot găsi mai multe informații accesând linkul – https://bit.ly/3d73QGJ .

De asemenea, este vacant postul de șef Compartiment Primiri Urgențe, iar spitalul are nevoie de un medic specialist. Condițiile de înscriere la concurs pot fi consultate accesând linkul – https://bit.ly/3p212xt .

Posturi vacante sunt și pentru un medic primar confirmat în specialitatea chirurgie generală, medic specialist pediatrie, medic specialist boli infecțioase și medic specialist oftalmologie. Este nevoie și de medici cu jumătate de normă pentru specializările: neurologie – cu atestat de îngrijiri paliative la Compartiment Îngrijiri Paliative; radiologie și imagistică medicală. Despre aceste posturi, informații pot fi accesate prin linkul – https://bit.ly/3vSBTt0 .

În anunț se arată că la concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primar confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 19 august 2022, la sediul Spitalului Municipal Adjud, str. Republicii, nr. 1H, iar relații suplimentare pot fi obținute de la Biroul RUNOS din cadrul Spitalului Municipal Adjud, telefon 0237/640777, interior 151.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?