A încălcat ordinul de protecție cerut de mama sa și nu a mai lăsat-o să intre în curte

0
882

La data de 08 august 2022, poliţiştii vrânceni au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

La data de 08.08.2022, ora 12.30, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizaţi telefonic de către o femeie, în vârstă de 67 de ani, din județul Vrancea, cu privire la faptul că fiul ei nu o lasă să intre în curte.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză la locuința mamei sale, constatând astfel faptul că nu respectă prevederile Sentinței Civile prin care instanța s-a pronunțat în data de 04.03.2022, ca acesta să păstreze o distanță de 100 de metri față de mama sa și față de domiciliul acesteia.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii prevăzute de art. 47, alin. (1) din Legea 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu și a administrării probatorului existent în dosarul penal aflat în lucru, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, a fost dispusă măsura reținerii bărbatului în vârstă de 42 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vrancea.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 9 august 2022

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here