FOTO! O vrânceancă, prima la arma MAI a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu, s-a alăturat echipei IPJ Vrancea

0
3700

NOUA NOASTRĂ COLEGĂ, PRIMA LA ARMA M.A.I. DIN CADRUL PROMOȚIEI 2022 A ACADEMIEI FORȚELOR TERESTRE DIN SIBIU

Prima săptămână din cariera de polițistă pentru noua noastră colegă

Noua noastră colegă este exemplul viu că munca şi perseverenţa dau roade. Corina a absolvit în acest an Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Originară din comuna Valea Sării, s-a clasat pe locul întâi la arma Ministerul Afacerilor Interne, cu media 9,42 și a primit gradul de subinspector.

”Sora mea, cadru militar, este cea care m-a inspirat dintotdeauna în alegerile pe care le-am făcut, tot ea fiind cea care m-a motivat să urmez acest drum. Încă de mică eram fascinată de uniforma de poliție, de respectul pe care aceasta îl impune celor din jur. Aceasta meserie este de fapt o vocație, sunt conștientă că presupune multă muncă și sacrificii, dar bucuria de a-i ajuta pe cei din jurul meu, cu siguranță, va compensa.”

Tânăra polițistă este specializată în științe economice și administrative. Totodată, înainte de a deveni polițistă, ea s-a dovedit o elevă eminentă a Liceului „Simion Mehedinți”, din Vidra și a participat la olimpiade școlare la matematică.

Noua colegă a fost primită de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, care a întâmpinat-o cu un mesaj de bun venit. Conducerea inspectoratului îi transmite tinerei colege succes în activitate şi o asigură de tot sprijinul în ceea ce priveşte îndeplinirea noilor atribuţii.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 8 august 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here