Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Șofer din Vrancea, implicat într-un accident în Galați! Trei copii de doi, şapte şi opt ani au fost răniți

Un accident rutier a avut loc astăzi în județul Galați, în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre șoferi fiind din Vrancea, conform unui comunicat al IPJ Galați, citat de adevărul.ro. „Trei copii de doi, şapte şi opt ani au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un alt autoturism. Doi dintre copii nu aveau centură de siguranţă, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi”, potrivit adevărul.ro.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40, pe DJ 241, în comuna Gohor, judeţul Galaţi. Poliţiştii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbaţi de 49, respectiv 29 de ani.

Potrivit IPJ Galaţi, cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei regulamentare. Autoturismul din faţă a virat la dreapta, iar cel din spate, în care se aflau victimele, a intrat în el. Şoferul de 49 de ani este din judeţul Vrancea, iar cel de 29, din municipiul Tecuci.

În urma impactului, trei minori de doi, şapte şi opt ani, aflaţi într-unul dintre autoturisme, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Doar copilul de opt ani purta centură de siguraţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, conform adevărul.ro.

sursă foto: IPJ Galați

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?