Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și FOTO! Două locuri de joacă inaugurate astăzi în Focșani în prezența primarului Cristi Valentin Misăilă

Motiv de bucurie pentru micuții din Focșani. Astăzi au fost inaugurate două noi locuri de joacă. Copiii care au venit astăzi la noile locuri de joacă situate pe strada Vrâncioaia (în zona Comcereal), respectiv pe strada Piața Moldovei (în zona Direcției Silvice) au avut parte de multă joacă, voie bună, muzică iar cei care au vrut, s-au lăsat pe mâna talentaților elevi de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu‟ Focșani, care s-au ocupat de face painting. Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, prezent la inaugurarea ambelor locuri de joacă, a fost întâmpinat cu zâmbetul pe buze atât de copiii care au vrut să facă poze cu el, cât și de părinții și bunicii care au spus că „era nevoie de aceste parcuri‟.

Ne aflăm astăzi la unul din cele 14 locuri de joacă ce au fost reabilitate în urma unui proiect finanțat din bugetul local. Suntem la locul de joacă situat la intersecția străzilor Bulevardul Unirii cu Anghel Saligny. Mă bucur foarte mult că am reușit să ne încadrăm în termenul contractual, în primul rând, și-n al doilea rând, că am putut să dăm viață acestui colț. Sunt foarte mulți copii în zonă care și-au dorit să aibă propriul lor loc de joacă pentru că aici se pot juca în siguranță, iar părinții sunt mai liniștiți. Mă bucur că am reușit să le creăm niște condiții decente și civilizate pentru a putea să-și petreacă timpul liber‟, a declarat primarul Cristi Valentin Misăilă.

Și la locul de joacă situat în zona Direcției Silvice, lângă Biserica „Sfântul Gheorghe‟ Focșani, copiii, alături de părinți și bunici, au venit la joacă, dornici să se dea în leagăne sau pe tobogane. „Înainte a fost un loc de joacă care, din păcate, nu a mai fost întreținut și s-a degradat. Iată că astăzi am reușit să-i schimbăm fața, mai ales că mâine este 6 august, și este Schimbarea la față, și mă bucur că și acest loc a avut o schimbare în bine pentru copiii noștri și pentru viitorul acestor copii minunați pe care Focșaniul îi are. Le mulțumesc tuturor pentru răbdarea de care au dat dovadă și sper să se bucure cât mai mulți copii de aceste locuri minunate‟, a mai spus primarul Cristi Valentin Misăilă.

Până la sfârșitul acestui an, edilul a precizat că vor fi finalizate toate cele 14 locuri de joacă finanțate cu bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?