Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Bărbat de 82 de ani, tâlhărit în zona Obor din Focșani; agresorul, cu 55 de ani mai tânăr, a fost arestat

BĂNUIT DE TÂLHĂRIE, REȚINUT DE POLIȚIȘTII FOCȘĂNENI
Poliţiștii Biroului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au reținut un bărbat, în vârstă de 27 ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Miercuri, 3 august, în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un cetățean, cu privire la faptul că, pe strada Oborul de Vite din municipiu, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din buzunar unui vârstnic suma de 800 de lei, după care l-ar fi împins cu mâinile în zona pieptului. În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, un bărbat de 27 ani, din Focșani, acesta fiind condus la audieri.


În baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit că miercuri, 3 august a.c., în jurul orei 12.10, în timp ce se afla în zona Obor din municipiu, i-ar fi sustras unui bărbat în vârstă de 82 de ani suma de 800 lei, apoi l-ar fi împins pentru a-și asigura scăparea. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%, iar față de bărbatul de 27 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Joi, acesta a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat de arestare pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 4 august 2022

Sursa foto: NCB19 from Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?