Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Doi frați din Vrancea au murit înecați, în Bulgaria

O întreagă comunitate este în stare de șoc după ce doi frați din Vrancea, de 32, respectiv 20 de ani, au murit săptămâna trecută înecați, în Bulgaria. Informația ne-a fost confirmată de Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei. „Băiatul cel mare avea 32 de ani, iar cel mic 20 de ani. Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani. Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile. Din câte știu, părinții n-au mai reușit să ia legătura cu ei. Eu am aflat miercurea trecută (n.r. 27 iulie 2022) că părinții au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal‟, spune primarul Vlad Petruș. Se pare că „pe cel mic nu l-au găsit imediat. Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice‟. Primarul a mai spus că părinții celor doi băieți au plecat săptămâna aceasta în Bulgaria „să facă formalitățile, să facă recunoașterea și apoi să-i aducă în țară‟.

Cei care au semnalat dispariția lor ar fi fost chiar reprezentanții hotelului la care erau cazați pentru că cei doi frați obișnuiau să lase cheia de la cameră la recepție. „Erau singurii copii ai familiei. Vă dați seama ce tragedie. Suferința părinților este enormă. Erau copii buni. Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute‟, adaugă primarul.

Cei doi frați vor fi îngropați în Cimitirul Sudic din Focșani însă nu se știe exact când și nici la ce biserică vor fi depuși. Primarul a mai adăugat că familia nu a adus în discuție eventuale nevoi financiare în ceea ce privește repatrierea celor doi frați, însă, „avem în plan ca atunci când vor ajunge în țară, să le dăm un ajutor de urgență și ne punem de acord să le trimitem inclusiv transport pentru a-i aduce din Bulgaria‟.

De când au aflat despre nefericita întâmplare, toți cei din localitate sunt în stare de șoc. „Nici n-am îndrăznit să fac public pentru că este durerea atât de mare… Sunt șocați toți cei care au aflat, pentru că s-a aflat deja în comunitate, dar cuvintele sunt de prisos!‟, a mai adăugat primarul Vlad Petruș.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Foto cu rol de prezentare, sursa: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?