Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Motociclism – Piloții de la ACS Odobești, între cei mai buni din țară!

Etapa a 7-a a Campionatului Național de Endurocross Polaris – Concursul Crosscountry ”La Izvorul lui Horia de sâmbăta trecută, de la Cristioru de Jos, din județul Bihor, a avut la start și sportivi ai Secției de motociclism a ACS Odobești. Concurenții au avut de înfruntat vânt puternic și ploaie torențială, pe un traseu de 14 km. prin pădure. Când sportivii parcurseseră mai mult de jumătate din traseu, cursa a fost oprită din cauza condițiilor meteo extreme – cod roșu, dar a fost validată, ordinea în clasament fiind cea de la ultima trecere prin fața punctului de control. Piloții odobeșteni au fost între protagoniști reușind clasări între locurile 1 și 6. Maricel Turcu a fost pe primul loc la ATV C, Adrian Chiciu s-a clasat al doilea la QUAD C, Răzvan Burlacu, a terminat pe poziția a patra la QUAD C, Alexandru Tudor a încheiat concursul pe locul 5 la QUAD A, iar Onisim Strîmbu a terminat pe locul 6 la ATV C.

După 7 etape, sportivii de la ACS Odobești ocupă poziții în partea de sus a ierarhiilor naționale: Maricel Turcu, locul 1 la clasa ATV C, Alexandru Tudor, locul 2 la QUAD A, Cătălin Chiciu, locul 3 la QUAD C, Cosmin Ionuț Minculescu, locul 3 la clasa PRO, la clasa Expert, Onisim Strîmbu, locul 5 la ATV C, Gabriel Gheorghe, locul 5 la clasa Expert B, Daniel Cristea, locul 9 la clasa VET A. Ceilalți sportivi odobeșteni se află pe locuri de la 10 în jos, dar mai pot urca în ultimele trei etape ale campionatului.

După Crosscountry ”La Izvorul lui Horia”, președintele Secției de motociclism a ACS Odobești, Georgian Mocanu, mi-a declarat: Super echipa ACS Odobești secția moto a confirmat valoarea piloților și în cursa de sâmbătă, 30 iulie, care a avut loc în condiții foarte dificile. Echipa noastră este cea mai puternică din Moldova în acest moment pentru că piloții noștri sunt foarte bine clasați la fiecare categorie Atv-Quad-Moto. Vom termina campionatul pe podium la fiecare categorie și vom aduce cupele în Orașul Viilor Domnești. Ne pregătim intens pentru organizarea etapei Enduro-Cross de la Odobești din 10 septembrie, unde vom sărbători împreună zilele orașului. Mulțumim Primăriei Odobești și sponsorilor noștri care au sprijinit necondiționat secția moto!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?