ULTIMA ORĂ! Focşaniul va avea 59 de stații noi de transport public, dotate cu panouri fotovoltaice, încărcare USB cu fir/wireless şi afişaj publicitar

0
2799

Primăria Municipiului Focşani a anunțat în urmă cu puțin timp că vor fi construite 59 de stații noi de transport public modern, dotate cu panouri fotovoltaice pentru alimentarea sistemelor de iluminat, încărcare USB cu fir și wireless, afişaj publicitar şi informare călători. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a Primăriei:

„În cadrul proiectului de resistematizare a infrastructurii de transport vom realiza un număr de 59 stații de transport public modern!

Acesta este motivul pentru care au fost demolate mai multe stații de autobuz de pe B-dul Unirii, în locul acestora urmând să fie construite stații moderne smart!

Este vorba despre staţii de transport public inteligente cu panouri fotovoltaice pentru susţinerea sistemelor de iluminat, încărcare USB cu fir și wireless, afişaj publicitar şi informare călători.

Proiectul european «Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale» are ca obiectiv creșterea atractivității transportului public, a deplasărilor pietonale și cu bicicleta.

Prin proiect ne propunem creșterea numărului de călători care folosesc transportul public cu 34,2% până în 2026, creșterea numărului persoanelor care utilizează pistele pentru biciclete cu 24,1% până în 2026 și creșterea pietonilor cu 3,0% până în 2026”, se arată în comunicatul postat pe facebook de Primăria Municipiului Focşani.

sursă text și foto: Primăria Municipiului Focşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here