Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Etapa I a ediției XV Vrancea Trophy, încheiată cu succes și emoție!

Cu meciuri frumoase, pline de emoție și dăruire, s-a încheiat Etapa I din cea de-a XV-a ediție a Circuitului Vrancea Trophy. A fost o etapă care a avut un calendar plin, cu:

– organizarea Turneului Regional,

– inaugurarea primului Centru Regional de Pregătire al FR Tenis la Focșani în cadrul Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, în noua bază sportivă a Tenis Club Focșani de pe Str. Alunului (cartierul rezidențial situat în fosta Livadă),

– pregătirea centralizată a echipei naționale U12 a României,

– organizarea European Summer Cups U12 By Dunlop – Campionatul European de Vară pe Echipe U12 – Zona D la care au participat cei mai buni jucători de tenis U12 din opt țări (România, Bulgaria, Georgia, Rep. Moldova, Serbia, Spania, Elveția și Ucraina).

A fost o derulare de forțe pentru care mulțumim în primul rând organizatorului, Consiliul Județean Vrancea, și partenerului principal, Școala Auto Scorpion, turneul fiind desfășurat sub expertiza Tenis Club Focșani.

Mulțumim de asemenea Primăriei Municipiului Focșani, pentru suportul logistic, și celorlați parteneri care au ajutat la buna desfășurare a turneului, partenerilor media care au promovat și această etapă a Vrancea Trophy, voluntarilor care au contat în fiecare zi, arbitrilor, antrenorilor și jucătorilor care au contribuit la un spectacol sportiv de cea mai bună calitate!

Reușita acestui turneu a fost completată și de calificarea echipei naționale a României în faza finală a European Summer Cups U12, ceea ce a făcut ca eforturile tuturor celor implicați să fie răsplătite pe teren de talentații noștri jucători.

Cu încrederea că următoarea etapă a ediției 2022 cât și viitoarele ediții ale Vrancea Trophy vor fi la fel de reușite și antrenante, ne pregătim în continuare pentru a fi la cel mai înalt nivel, așa cum Vrancea Trophy a obișnuit în ultimii 15 ani – devenind cea mai importantă suită de întreceri sportive locale, regionale, naționale și internaționale din Vrancea ultimelor decenii, și vă invităm să ne fiți în continuare alături.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?