Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Examenul de Titularizare în Vrancea: 47,5% rata de promovare, după soluționarea contestațiilor

47,5% rata de promovare a concursului național de titularizare – sesiunea 2022, în județul Vrancea, după soluționarea contestațiilor (candidați cu note egale cu nota 7,00 sau peste nota 7,00, care au dobândit dreptul de a se titulariza).

În urma reevaluării lucrărilor contestate la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, rata de promovare a crescut la 1,5%.
Anul acesta, numărul total al contestațiilor depuse a fost de 83.  Pe tranșe de note, situația finală are următoarea configurație: 2 candidați au obținut nota 10 (zece), iar 183 candidați au obținut note între 7 și 9,99. 204 candidați obținând note sub 7 (șapte).
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Vrancea în zilele de 29 iulie și 1 august 2022.
La nivel județean sunt disponibile 104 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată ( 59 în mediul urban şi 45 în mediul rural).

INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,
prof. Gabriela Daniela MARCHITAN

PREȘEDINTELE COMISIEI JUDEȚENE,
INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL ADJUNCT,
prof. Daniel Gheorghe GHERASIM

 

Comunicat de presă, 27 iulie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?