Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

O săptămână de InfoEducație, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local Focșani și al Consiliului Județean

Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local Focșani sprijină concursul InfoEducație – Ediția 2022
Astăzi, la Colegiul Național „UNIREA”-Focsani se dă startul celei de-a XXIX-a ediții a Olimpiadei Naționale de Inovare și Creativitate Digitală ”InfoEducație” 2022.
La concursul care se va desfășura în perioada 25-30 iulie 2022, în Focșani, Oraș al Unirii, s-au înscris elevi și profesori din 32 de județe din țară.
Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local Focșani sprijină și în acest an excelența, creativitatea și inovarea, în calitate de coorganizator, alocând suma de 15.000 lei.
”InfoEducație” 2022 este un concurs dedicat elevilor cu aptitudini pentru crearea aplicațiilor informatice, încă din 1994 la inițiativa inimosului profesor focșănean, Emil Onea
Fiind gazdă, Municipiul Focșani va oferi, prin Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia” o piesă de teatru participanților de la ”InfoEducație” 2022 cât și un tur ghidat, organizat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Focșani.
Mult succes participanților!
*
Sursa text și foto: Primăria municipiului Focșani
*
𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐧 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞!
Astăzi are loc la Colegiul Național ”Unirea” din Focșani festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Inovare și Creativitate Digitală, la care s-au înscris 60 de participanți, elevi și profesori, din 32 de județe din țară. O comisie națională formată din 35 de profesori va evalua lucrările concurenților.
Administrația județeană susține financiar concursul prin asigurarea transportului Focșani – Mărășești și retur, în vederea vizitării unuia dintre cele mai importante obiective ale județului, Mausoleul Eroilor de la Mărășești, prin oferirea unei degustări de produse culinare tradiționale, prin oferirea unor căni personalizate, precum și prin acordarea de premii în bani pentru următoarele categorii:
categoria WEB – locul I, II, III, categoria educațional – locul I, II și III, categoria roboți – locul I, II și III, categoria utilitar – locul II, II și III, categoria multimedia – locul I, II și III, 15 mențiuni (câte trei pentru fiecare categorie în parte), 3 mențiuni speciale pentru elevii din Vrancea și 5 premii I la Categoria Open.
Locul I – 5 premii x 700 lei net/premiu = 3.500 lei net
Locul II – 5 premii x 500 lei net/ premiu = 2.500 lei net
Locul III – 5 premii x 300 lei net/ premiu = 1.500 lei net
Mențiune – 15 premii x 200 lei net/ premiu = 3.000 lei net
Mențiune specială pentru elevii din Vrancea – 3 premii x 500 lei net/ premiu = 1.500 lei net
Categoria Open – 5 premii x 700 lei net/premiu = 3.500 lei net
𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫!
*
Sursa text: Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean
*

Profesorul Emil Onea a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: „Infoeducație, un brand local care a făcut vestită tabăra Gălăciuc, dar și Vrancea. Acum, la Focșani, tabăra de proiecte informatice s-a mutat la Colegiul Național „Unirea”. Olimpiada este cunoscută și pentru expoziția de postere și pentru seminariile cu oameni speciali și subiecte speciale. Urmăriți expoziția de postere care va fi periodic updatată. Puteți nota lucrările care vă plac!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?