Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Ce sunt turneele de cazino?

Turneele de cazino sunt una dintre soluțiile găsite de operatorii de jocuri de noroc online pentru a răsplăti cei mai fideli sau norocoși jucători. Pentru jucători, turneele de cazino online sunt un mare plus.

Pe lângă distracția generată de jocurile din campaniile respective și posibilele câștiguri aferente jocurilor, participanții la turnee pot câștiga și premii extra, consistente pentru cei clasați pe primele poziții. Astfel de campanii au loc constant la operatorii de top licențiați ONJN și regulile de participare sunt foarte simple. De regulă, cei interesați nu trebuie să facă eforturi în plus, ci doar să se distreze la jocurile preferate.

 

Cum funcționează turneele în cazinourile online?

Daca ești interesat de turnee de cazino online trebuie să știi că nu este deloc greu să înțelegi cum funcționează. Operatorii licențiați în România organizează constant turnee și le anunță pe platformele lor și prin alte mijloace de comunicare, cum ar fi mesaje private în contul de jucător, e-mail-uri și publicitate în mass-media.

În cazul în care un astfel de turneu îți atrage atenția, tot ce trebuie să faci să optezi pentru participare și să te distrezi la jocurile aferente acelei campanii. E foarte important să citești cu atenție termenii și condițiile specifice fiecărui turneu de cazino, în așa fel să știi cu exactitate ce ai de făcut.

 

Multe dintre turneele de cazino durează în jur de o săptămână și includ anumite jocuri de la unul sau mai mulți producători de conținut pentru cazino. Desigur, sunt și turnee care durează o zi sau mai mult de o săptămână, dar majoritatea dintre ele necesită înscriere. Aceasta se face, de regulă, o singură dată, prin apăsarea unui buton.

Premiile oferite în cadrul turneelor de cazino pot fi acordate cash sau cu anumite condiții de rulaj, mai mici sau mai mari. Lucrurile diferă de la un turneu la altul și de la un operator de cazino la altul. La fel stau lucrurile și în privința valorii totale a fondului de premiere – sunt turnee de cazino cu premii de zeci de mii de lei, dar și campanii cu premii de sute de mii de lei (fie cash, fie diverse vacanțe sau obiecte).

 

Foarte populare sunt turneele de sloturi Lucky Spin, la care premiile se acordă jucătorilor cu cel mai mare câștig egalizat obținut în urma unei singure rotiri.

Există însă și alte tipuri de turnee, în care regulile sunt diferite.

Un alt amănunt de care să ții cont este să verifici și suma minimă pe care trebuie să o mizezi pentru a fi luat în calcul în campanie.

Anumite turnee de cazino online sunt destinate doar jocurilor cu dealeri live. De regulă jocurile incluse sunt ruleta și blackjack, însă este destul de posibil să apară și baccarat pe listă, deoarece este un joc care prinde din ce în ce mai mult și pe continentul european.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?