Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO! Doi tineri vrânceni au murit la Bacău, după ce au căzut cu mașina în apă

Doi tineri din Vrancea și-au pierdut viața în această dimineață, după ce mașina în care se aflau a ajuns în apă. Evenimentul s-a petrecut în zona canalului de fugă din satul Berești, comuna Sascut (Bacău). „În această dimineață, în jurul orei 08:00, salvatorii băcăuani au fost solicitați să intervină în zona canalului de fugă din satul Berești, comuna Sascut ( zona baraj). Printr-un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, era anunțat faptul că o mașină a cazut în apă. La fața locului s-a deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD, o autospecială de scafandri, încadrate cu 15 pompieri militari.

Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au început căutările terestre (de pe malul canalului de fugă), cât și pe luciul apei cu ajutorul unei bărci din dotare. În urma acestei acțiuni, au fost găsite trupurile a două persoane, aflate în stop cardio respirator. Acestea au fost preluate de echipajele medicale, care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, a fost declarat decesul acestora‟, a precizat Sg.maj. Tereș Ema, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Subcomisarul de poliție Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Bacău a precizat că cele două victime sunt din comuna Homocea, fiind vorba despre un adolescent de 15 ani și un tânăr de 22 de ani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?