Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – Focșăneni, medaliați la Monza la EJIU – Champions League JJ Italy!

  • Sportivii Academiei Marinus Focșani au obținut nouă medalii – trei de aur, patru de argint și două de bronz

La EJIU – Champions League JJ Italy, competiție de Jiu Jitsu Gi (cu kimono) și No gi (fără kimono) care a avut loc la Monza, în Italia, sâmbătă, 2 iulie, au concurat și zece sportivi ai Academiei Marinus din Focșani, care s-au întors acasă cu nouă medalii – trei de aur, patru de argint și două, de bronz.

S-au clasat pe primul loc și au primit medalii de aur Elina Dumitrașcu, Vasile Molnar și Tudor Ușurelu. Pe locul al doilea, cu medalii de argint au încheiat concursul Maria Denisa Ferariu, Darius Cașu, Beatrice Molnar și Zian Monac. Medalii de bronz pentru locul al treilea au primit Nicolas Boubătrîn și Fabian Maghiaru. Toți acești sportivi sunt medaliați în mod obișnuit la competițiile naționale la care participă. Iar la Monza au confirmat reușind să claseze clubul focșănean, care a reprezentat România, pe locul al treilea pe națiuni, pe locul al doilea la Best Academy și pe același loc doi la Overall Team.

A fost o competiție foarte grea datorită nivelului ridicat de tehnicitate și experiență al adversarilor. Suntem mândri că am reprezentat România și de rezultatele noastre. Ne dorim ca la Mondialele din acest an de la Abu Dhabi să aducem acasă rezultate cel puțin la fel de bune, dacă nu mai bune. Dorim să mulțumim pe această cale părinților, colegilor din Academia noastră care ne-au fost mereu aproape și domnilor Emil Serea și Vali Petcu pentru susținere” – Marian Dobrică, manager și antrenor, Academia Marinus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?