Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Atletism – Atleții vrânceni, de două ori campioni la Campionatul Național de U 20!

  • Medalii de aur, George Adam de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud și ștafeta 4×400 fete a CSM 2007-CSS Focșani

La Cluj-Napoca au avut loc sâmbătă, 2 iulie și duminică, 3 iulie, întrecerile etapei finale a Campionatului Național al juniorilor I – U 20. Între favoriții la medalii s-au aflat și sportivi vrânceni de la CSM 2007-CSS Focșani și Clubul Elevilor Sportivi Adjud, toți cu clasări foarte bune inclusiv la competițiile de tineret și seniori.

A devenit campion al României și a primit medalie de aur adjudeanul George Adam, la aruncarea suliței, probă în care elevul profesoarei Camelia PetreaClubul Elevilor Sportivi – a reușit și record personal cu 62.52 metri.

De la CSM 2007-CSS Focșani, ștafeta de fete 4×400 metri a câștigat titlul de campioană națională în formula Alexandra Banciu, Karina Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu. Pe locul al doilea, medaliată cu argint au fost ștafeta de 4×100 metri fete în componența Alexandra Banciu, Karina Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu și ștafeta 4×400 metri mixt în formula Robert Neacșu, Corina Ilinoiu, Andreea Tănasae și Andrei Popoiu.

Ștafeta de 4x400m mixt, formată din Răzvan Moldovan, Alexandra Banciu, Karina Toader și George Dima s-a clasat a patra, ștafeta de 4×400 metri băieți alcătuită din Răzvan Moldovan, George Dima, Andrei Popoiu și Robert Neacșu a terminat competiția pe locul 5. Pe poziția a șasea s-a clasat ștafeta de 4×100 metri băieți – Robert Neacșu, Andrei Popoiu, George Dima și Răzvan Moldovan. Sportivii de la CSM 2007-CSS Focșani sunt antrenați de profesorii Marius Batog, Gabriel Alexandrescu și Sergiu Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?