FOTO: Atletism – Atleții vrânceni, de două ori campioni la Campionatul Național de U 20!

0
343
  • Medalii de aur, George Adam de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud și ștafeta 4×400 fete a CSM 2007-CSS Focșani

La Cluj-Napoca au avut loc sâmbătă, 2 iulie și duminică, 3 iulie, întrecerile etapei finale a Campionatului Național al juniorilor I – U 20. Între favoriții la medalii s-au aflat și sportivi vrânceni de la CSM 2007-CSS Focșani și Clubul Elevilor Sportivi Adjud, toți cu clasări foarte bune inclusiv la competițiile de tineret și seniori.

A devenit campion al României și a primit medalie de aur adjudeanul George Adam, la aruncarea suliței, probă în care elevul profesoarei Camelia PetreaClubul Elevilor Sportivi – a reușit și record personal cu 62.52 metri.

De la CSM 2007-CSS Focșani, ștafeta de fete 4×400 metri a câștigat titlul de campioană națională în formula Alexandra Banciu, Karina Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu. Pe locul al doilea, medaliată cu argint au fost ștafeta de 4×100 metri fete în componența Alexandra Banciu, Karina Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu și ștafeta 4×400 metri mixt în formula Robert Neacșu, Corina Ilinoiu, Andreea Tănasae și Andrei Popoiu.

Ștafeta de 4x400m mixt, formată din Răzvan Moldovan, Alexandra Banciu, Karina Toader și George Dima s-a clasat a patra, ștafeta de 4×400 metri băieți alcătuită din Răzvan Moldovan, George Dima, Andrei Popoiu și Robert Neacșu a terminat competiția pe locul 5. Pe poziția a șasea s-a clasat ștafeta de 4×100 metri băieți – Robert Neacșu, Andrei Popoiu, George Dima și Răzvan Moldovan. Sportivii de la CSM 2007-CSS Focșani sunt antrenați de profesorii Marius Batog, Gabriel Alexandrescu și Sergiu Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here