Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

GALERIE FOTO: Municipiul Focșani, la aniversare: 160 de ani de la Unirea Focșanilor Munteni cu Focșanii Moldoveni

Municipiul Focșani a fost „în straie” de sărbătoare timp de trei zile, cu ocazia celebrării celor 160 de ani de la Unirea Focșanilor Munteni cu Focșanii Moldoveni. Au fost zile pline de evenimente oferite de Primăria Municipiului Focșani, de la care nu au lipsit surprizele și buna dispoziție. Evenimentele au debutat vineri, 1 iulie 2022, zi dedicată de municipalitate evocării domnitorului Ștefan cel Mare, la Biserica „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Cartierul Sud, unde a avut loc un moment artistic susținut de Corul „Pastorala”. Ulterior, în Piața Unirii, s-a desfășurat un spectacol susținut de artiștii Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei” și cei ai Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”, Focșani. Seara s-a încheiat cu spectacolul Ansamblului „Plăieșii” din Chișinău.

Tot vineri, pe terenul de nisip din Piața Unirii sportivii de la CSM 2007 au organizat meciuri demonstrative, meciuri fiind de altfel programate atât sâmbătă, 2 iulie, cât și duminică, 3 iulie. Sâmbătă, focșănenii au putut admira o expoziție auto-moto, iar spre seară în Piața Unirii s-a desfășurat evenimentul „Colours of happiness”, în care atmosfera a fost condimentată din plin cu pudră colorată și mixaje ale DJ MoonSound. A urmat concertul de jazz al Dixie Tram Iași, iar seara s-a încheiat în acordurile binecunoscutei și îndrăgitei cântărețe Sanda Ladoși. Duminică, a urmat DJ Dobrikan, iar seara, publicul din Piața Unirii a fost încântat de Ozana Barabancea Band.

În toate cele trei zile de sărbătoare, Bulevardul Unirii a fost închis pe sectorul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?