Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

UPDATE! FOTO! O hală cu cereale și un atelier de reparații au fost cuprinse de flăcări la Slobozia Ciorăști!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, primit astăzi în jurul orei 09:00, să intervină în comuna Slobozia Ciorăști, pentru stingerea unui incendiu.

În cel mai scurt timp au fost mobilizate 5 echipaje, care s-au deplasat la locul indicat cu 2 austospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta pe o suprafață de circa 200 mp, cuprinzând un atelier de reparații mecanice și o hală în care erau depozitate cereale. La acest moment incendiul este localizat, iar echipajele de stingere acționează pentru lichidarea ultimelor focare și limitarea pagubelor.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Incendiul a fost lichidat în jurul orei 10:45. În urma evenimentului au ars: atelierul de reparații mecanice construit din panouri termoizolante în suprafață de circa 50 mp și scule mecanice și electrice aflate în interior, o hală de depozitare cereale construită din panouri termoizolante în suprafață de aproximativ 150 mp, precum și în jur de 4 tone de cereale. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

Comunicat ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?