Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Gimnastică – Fetele Focșaniului, patru medalii la Concursul Național pe categorii de vârstă, seria competițională B!

  • Competiția a avut loc la Constanța unde, de astăzi până duminică, va fi Campionatul Național de Gimnastică artistică feminină, pe echipe și individual al junioarelor III și II, etapa a 2-a, seria competițională A

La Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, au avut loc miercuri, 29 iunie, întrecerile Concursului Național de Gimnastică artistică feminină pe categorii de vârstă, etapa finală, seria competițională B. În concurs s-au aflat gimnaste de la 18 cluburi din țară, între care și CSS Focșani. Sportivele focșănence au obținut patru medalii – una de argint și trei, de bronz. Karina Dondoi, eleva profesoarelor antrenoare Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng, junioară II nivel 4 s-a clasat a doua, cu medalie de argint la sărituri, cu bronz la paralele. La individual compus, Karina a terminat concursul pe locul al patrulea și pe locul 6 la bârnă și sol. Tot la junioare II nivel 4, Ioana Mihai, pregătită de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru, a terminat competiția pe locul 3, cu medalii de bronz la individual compus și la paralele, pe poziția a șaptea la sol și a opta, la bârnă. Daria Cristea, eleva acelorași antrenori, s-a clasat pe locul 6 la sol și pe opt la sărituri și paralele.

Începând de astăzi, 1 iulie, până duminică, 3 iulie, tot în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, vor avea loc întrecerile Campionatul Național de Gimnastică artistică feminină, pe echipe și individual al junioarelor III și II, etapa a 2-a, seria competițională A la care vor intra în concurs sportive de la CNOPJ Deva, CNOPJ Constanța, CSȘ Bârlad, CSȘ 2 București, SCM Bacău, CSA Steaua, CSȘ Dinamo, CS Dinamo, LPS Cetate Deva, CSM Onești, CSȘ Focșani, CSȘ1 Constanța, CSȘ Viitorul Cluj, CSM Cluj, CSȘ Timișoara, CS Petrolul, CSȘ Sibiu, CSȘ Buzău, CSM Arad, CSȘ Bârlad participă la competiția organizată de Federația Română de Gimnastică, DJTS Constanța și CSM Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?