Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Vrâncenii, invitați la un concert Proconsul la Zaga Zaga

Vrâncenii sunt invitați la un concert Proconsul care va avea loc în aer liber, în zona „Vama” din cadrul Complexului Zaga Zaga, cunoscut și sub numele de Delta Siretului.

„Vineri, 1 iulie 2022, Proconsul alături de Jul Baldovin vă invită la un minunat concert la Zaga Zaga. Evenimentul va începe la ora 20:30, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat“, susțin organizatorii.

Un bilet costă 30 lei, dacă este achiziționat online și 40 de lei lei dacă este achiziționat în ziua evenimentului (la fața locului). Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.

Zaga Zaga Resort este un concept de cazare unic în România. Impresionant este faptul că Zaga Zaga Resort a ajutat la formarea unei delte unice, la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, pe o suprafață de peste 82 de hectare.

Zaga Zaga este un resort inedit situat în com. Doaga din județul Vrancea, în Delta Siretului, departe de agitația cotidiană, fiind format din bungalouri, case plutitoare și glamping-uri de tip iurtă. Dacă apreciezi liniștea unică a naturii, plimbările cu barca printre pădurile și zăvoaiele care îmbrățișează canalele, intimitatea și confortul, Zaga Zaga te așteaptă în Delta Siretului în cele 41 de bungalouri, 11 casuțe plutitoare și 26 de glamping-uri de tip iurtă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?