Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Focșănean prins drogat la volan; șoferi depistați conducând, fără să dețină permis, sau cu permisul suspendat

Infracțiuni la regimul rutier

 

La data de 28 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Focșani, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” Focșani, în vederea efectuării unui test preliminar, care a detectat substanța THC pozitivă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 2 Cod penal.

 

La data de 28 iunie a.c., ora 18.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tâmboești au oprit un autoturism care circula pe DN2 E85 în comuna Obrejita.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul care se afla la volan, în vârstă de 21 de ani,  avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

Tot ieri,  28 iunie,  pe DC 205 H din comuna Movilița un bărbat de 64 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 29 iunie 2022

foto cu rol informativ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?