Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Atletism, Campionatul național de tineret – Patru medalii pentru sportivii vrânceni!

  • Trei medalii de argint și una de bronz
  • Patru dintre acești sportivi – Andreea Tănase, Alexandra Banciu, Karina Toader și Robert Neacșu au susținut examenul de bacalaureat pe care l-au promovat!

Campionatul Național de atletism pentru Seniori și Tineret care a avut loc în perioada 23-26 iunie pe stadionul Nicolae Mărășescu din Craiova, a adus Vrancei cinci medalii. Despre cea de aur, pentru titlul de campioană a României câștigată la 3000 metri obstacole senioare de Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007, am scris în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea. Astăzi, va fi despre rezultatele la tineret ale celorlalți atleți din Vrancea care au participat la competiție.

La aruncarea suliței, George Adam, de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud, elevul profesoarei Camelia Petrea, a devenit vicecampion național la tineret. În probele de ștafetă sportivii de la CSM 2007-CSS Focșani au avut prestații de foarte bun nivel și au reușit patru clasări pe podiumurile de premiere. Ștafeta de 4×100 metri fete a încheiat concursul pe locul 3, cu medalie de bronz la tineret și s-a clasat pe locul 5 la senioare, iar ștafetele de 4×400 metri mixt și 4×400 metri fete au terminat concursul pe locul 2 la tineret și locul 4 la seniori. În ștafetele de fete au alergat Corina Ilinoiu, Andreea Tănase, Alexandra Banciu și Karina Toader. În proba de mixt, împreună cu Andreea Tănase și Corina Ilinoiu au alergat Sebastian Moldovan și Andrei Popoiu. S-au mai aflat în concurs Robert Neacșu, George Dima și Răzvan Moldovan.

Sportivii din probele de alergare participanți la competiția de la Craiova sunt antrenați de profesorii Marius Batog, Gabriel Alexandrescu și Sorin Crăciun.

La sfârșitul săptămânii atleții și atletele de la CSM 2007 – CSS Focșani vor lua startul la Campionatul Național U 20, la Cluj-Napoca.

Este remarcabil faptul că patru dintre sportivii care au evoluat la Craiova au susținut – și au promovat – examenul de bacalaureat ale cărui rezultate au fost publicate ieri! Succesele acestor tineri de excepție sunt semn că sportul cu școala pot face casă foarte bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?