Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: „În curând, deschidem!”, anunțul președintelui CJ privind clădirea în care a funcționat Tribunalul Vrancea

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat joi că imobilul în care a funcționat Tribunalul Vrancea va fi redat circuitului public în perioada următoare. „În curând, deschidem!”, a scris Cătălin Toma pe pagina sa de facebook, unde a și postat mai multe fotografii în care se vede că imobilul a fost reabilitat atât la interior cât și la exterior. 

Consiliul Județean Vrancea are în derulare proiectul ,,Consolidare, restaurare și punere în valoare Muzeul Vrancei, Clădirea Tribunalului Județean”. Proiectul a fost inițiat și susținut de fostul președinte al Consiliului județean, Marian Oprișan. Finanțarea proiectului se face în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 5: „Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural”, Prioritatea de investiții 5.1: „Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural”. Termenul de execuție a lucrărilor este de 30 de luni, de la data semnării ordinului de începere a acestora, executantul fiind Asocierea PIF&LMS Company SRL, SC NS Consart’ 96 SRL, SC Dedal Bahamat SRL, SC SPA Inovations SRL. Valoarea totală a proiectului este de 21 401 705,70 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?