Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

FOTO: Judo, Cupa României Seniori – Junioarele de la Focșani, medalii pentru CS Unirea – Rapid București!

  • De două ori argint, de două ori bronz

Cu trei săptămâni în urmă, la Cluj-Napoca, junioarele judoka de la Focșani, pregătite de sensei Adrian Moldoveanu, cu câștigat pentru CS Unirea – Rapid București patru medalii – două de aur, două de bronz – la Campionatul Național de senioare. La finalul săptămânii trecute – sâmbătă, 18 iunie – de la Cupa României pentru seniori, ele s-au întors acasă tot cu patru medalii – două de argint, două de bronz. S-au clasat pe locul 2 cu argint, Giorgia Hagianu, la 48 kg. și Denisa Marin, la +78 kg. iar pe locul al treilea, cu bronz, Iulia Moldoveanu, la 46 kg. și Silvia Pomană – cadetă – la 57 kg. Toate cele patru sportive sunt componente ale Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Focșani. Toate au obținut în acest an medalii la competiții naționale de junioare, tineret și senioare!

Cele patru judoka nu au participat și la Campionatul Național Ne Waza de duminică, 19 iunie, pentru că Giorgia și Denisa urmau să susțină prima probă a bacalaureatului a doua zi iar pe Iulia, care avea programată participarea o etapă de Cupă Europeană, sensei Adrian Moldoveanu a ales să o protejeze de o eventuală accidentare.

Pentru sportivele Centrulului Olimpic de la Focșani urmează o perioadă încărcată cu concursuri internaționale. Iulia Moldoveanu, însoțită de sensei Adrian Moldoveanu, va participa în zilele de 25 și 26 iunie la Cupa Europeană de juniori de la Banja Luka, în Bosnia Herțegovina, în zilele de 1-3 iulie, Giorgia Hagianu va concura la Open-ul de la Cluj Napoca, 16-17 iulie, Giorgia Hagianu și Iulia Moldoveanu vor concura la Cupa Europeană de junioare de la Paks, din Ungaria, la 24 iulie, Iulia Moldoveanu și Georgia Hagianu vor concura la Cupa Europeană de junioare de la Praga, după care Iulia va reprezenta România la FOTE, la 48 kg. unde are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele șase locuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?