Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Fotbal, Liga a III-a – Marius Bratu: ”Îmi doresc mai mult decât anul trecut!”

  • Focșănenii au programată reunirea la 12 iulie!
  • Pentru perioada 25 iulie – 4 august este programat cantonament la Poiana Brașov

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a avut un sezon 2021-2022 bun. La nivelul așteptărilor. De fapt al valorii lotului pe care antrenorii l-au avut la dispoziție. A încheiat campionatul cu 14 victorii, 2 egaluri și două înfrângeri și s-a clasat pe locul al doilea, care a dus-o la play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a. Cu puțină șansă – și acasă, dar și în deplasare în disputele cu Dante Botoșani putea juca și barajul cu Oțelul Galați, de care era greu de trecut pentru că Dorinel Munteanu – cu lotul cel mai valoros din primele două serii ale Ligi a III-a, și-a dus echipa la vârf de exprimare în momentul decisiv, cel al barajului.

Pentru CSM Focșani 2007 poate urma un sezon favorabil promovării. Cum va fi gestionat? Deocamdată, așa cum mi-a spus ieri antrenorul Marius Bratu, a fost stabilit programul de pregătire care va începe la 12 iulie, când echipa se va reuni la Stadionul Milcovul. După necesara perioadă de readaptare la efort, lotul focșănenilor va pleca în cantonament la Poiana Brașov pentru perioada 25 iulie – 4 august.

Vor urma antrenamentele pe Milcovul și jocurile de pregătire. Despre lot –plecări, veniri – Marius Bratu nu a putut să-mi spună nimic pentru că nu a fost stabilit nimic. ”Vom avea săptămâna aceasta o discuție cu conducerea clubului. În funcție de ce-și doresc dumnealor, noi vom cere și vedem ce se va stabili. Oricum, din punctul meu de vedere, vor pleca 4-5 jucători, vor veni 3-4. Vom aduce peste ceea ce avem noi ca valoare, pentru că ne dorim ca nou veniții să aducă un plus la echipă. Indiferent ce vom face, îmi doresc să facem mai mult decât anul trecut!”, mi-a mai spus antrenorul Marius Bratu.

În foto, antrenorul Marius Bratu, împreună cu secundul său, Octavian Bucătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?