Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Minifotbal – Viitorul Câmpineanca este campioana Vrancei, iar Zaga Zaga& ACS MM a câștigat trofeul Cupa României!

Finalul săptămânii trecute a fost cu zile pline cu minifotbal la baza One Arena de la Petrești unde cele mai bune patru formații din Vrancea și-au disputat titlul de campioană iar următoarele opt din campionat au jucat pentru trofeul Cupei României.

În Final Four, în etapa întâi, vineri, Viitorul Câmpineanca a dispus cu 5-1 de Manologab iar Phoenix Odobești cu 2-0 de Deep Serv și devenise limpede că titlul va fi decis de întâlnirea dintre cele două învingătoare programată pentru duminică, 19 iunie. Așa cum, de altfel, arătase întreaga desfășurare a competiției. Cum partida din etapa a doua dintre Deep Serv și Manologab nu s-a mai disputat din lipsă de combatanți, s-a jucat doar meciul cu caracter de finală dintre Viitorul Câmpineanca și Phoenix Odobești. La terminarea timpului regulamentar a fost egal, 2-2, iar la loviturile de departajare odobeștenii au trimis o minge peste poartă în timp ce jucătorii de la Câmpineanca au transformat de trei ori și au devenit campionii Vrancei în ediția de campionat 2021-2022.

În Cupa României, în finală au ajuns Zaga Zaga&ASC MM și Steaua Focșani. Formația din Mărășești s-a impus cu 2-0 și a câștigat al doilea trofeu ca importanță al minifotbalului din Vrancea în acest an.

După terminarea jocurilor de duminică, a avut loc festivitatea de premiere în care Cristi Petrea managerul Grafit Decor, sponsorul, Cristi Vasile, managerul competițiilor de minifotbal din Vrancea și Ionuț Panțușu, managerul One Arena, au înmânat trofee, medalii și diplome echipelor și sportivilor care s-au ilustrat în campionat și cupă: Viitorul Câmpineanca, pentru titlul de campioană, Phoenix Odobești, pentru titlul de vicecampioană, Zaga Zaga&ASC MM, câștigătoare Cupei României și finalistei Cupei, Steaua Focșani.

Organizatorii campionatului au conferit Trofeul Fair Play echipei Underdogs și un trofeu celei mai tinere echipe, Young Boys Jariștea. Au fost premiați cel mai bun jucător al campionatului – Ștefan Lupu, de la Viitorul Câmpineanca, cel mai tehnic jucător – Bogdan Grigorică, de la Phoenix Odobești, cel mai bun portar, Gabriel Ilie, de la Zaga Zaga&ASC MM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?