Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: A-III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru copii și tineret „Next Magic Voice Festival‟ Focșani, „plină de surprize și emoții‟

S-a încheiat cea de-a III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru copii și tineret „Next Magic Voice Festival‟ Focșani. Atât organizatorii, cât și cei care au participat la ediția din acest au spus că a fost una „plină de surprize și emoții, atât pentru concurenți cât și pentru părinți‟. Scopul acestui festival a fost „promovarea artei muzicale și numai, descoperirea și motivarea tinerilor talente, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine‟, a spus Diana Bratosin, peședintele Bratosin Events. Festivalul a avut loc la Grădina „Senior Vatră‟ Gugești și a reunit în cele două zile de concurs, 18, respectiv 19 iunie, participanți din multe zone ale țării: Vrancea, Galați, Ialomița, București, Brăila, Constanța, Sibiu și Bacău‟, adaugă Diana Bratosin.

Din juriu au făcut parte: Claudiu Bulete – compozitor, Andreea Avarvari – „de la AVA-MUSIC CITY, o artistă minunată, care a reușit să strângă milioane de vizualizări la single-ul «I’ve Got No Reason», cucerind, astfel, piața internațională‟ și Aurelia Vaida – profesor de canto, „cu o vastă experiență artistică și cu rezultate notabile ale copiilor atât pe plan național, cât și pe plan internațional‟, mai spune Diana Bratosin. Cei doi prezentatori, Andreea Bratosin și Mihail Vasilache, au încercat să preia emoțiile concurenților.

Toți concurenții au primit cadouri , dulciuri, diplome și trofee

Copiii care nu au putut fi prezenți fizic la concurs, au avut posibilitatea de a trimite un filmuleț, fiind jurizați în ziua concursului. Prima seară s-a finalizat cu o mică petrecere, unde copiii au participat la o tombolă, în urma căreia au primit câte un premiu. „A doua zi, o altă tombolă plină de surprize a fost organizată de reprezentanții companiei Farmasi, iar cinci dintre participanți au câștigat premiile oferite de aceștia‟, precizează Diana Bratosin. La gala de premiere a venit și câștigătorul ediției trecute, Alexandru Preda, care a susținut „un recital alături de Gabriela Cristea, iar AVA a antrenat publicul prezent, creând un adevărat spectacol‟.

Toți concurenții au primit cadouri, dulciuri, diplome și trofee. Profesorii au primit trofee și diplome de excelență în semn de prețuire pentru activitatea acestora în domeniul cultural-artistic. „Printre câștigători, amintim: Trofeul Pitic, Radu Elena-Vrancea; Trofeul Junior, Gavrilă Alexandra-Galați; Trofeul Adolescent, Pătrașcu Irina-Buzău; Trofeul Secțiunii Interpretare, Porumboiu Roberta-Buzău; Trofeul «IN memoriam», Tufănoiu Bianca-Vrancea; și Trofeul «Show», Țimbău Valeria Karina-Vrancea. Marele premiu, oferit de doamna Doina Amoddio, care constă într-un sejur la Villa Toscana din Costinești, a fost câștigat de către Ștefania Cioară din Vrancea‟, a anunțat Diana Bratosin.

În încheiere, Diana Bratosin le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă organizarea celei de-a III-a ediții a Festivalului Național de Muzică pentru copii și tineret „Next Magic Voice Festival‟ Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?