FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, vicecampioană balcanică la 3000 metri obstacole!

0
160
  • ”M-am bucurat încă odată că am reprezentat țara cu mândrie!”

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Cristian Orza, a primit medalia de argint pentru titlul de vicecampioană balcanică la 3000 metri obstacole. Medalia fost obținută sâmbătă seară la Campionatul Balcanic, la  Craiova. Pe locul al treilea, s-a clasat turcoaica Ruken Tek. Cursa a fost câștigată de albaneza Luiza Gega, principala favorită, care a condus de la start până la sosire. Claudia a secondat-o în cea mai mare parte a cursei, dar la un moment dat a slăbit ritmul alergării și a fost ajunsă și depășită de experimentata alergătoare din Turcia. La intrarea în ultima linie dreaptă, campioana de la Focșani, încurajată puternic din tribune, a sprintat așa cum nu prea am văzut-o în cursele importante și a trecut a doua linia de sosire. Cred că finalul cursei de 3000 metri obstacole de la Balcaniada de la Craiova i-a arătat Claudiei că poate și atunci când nu mai crede că poate. Și că are mari rezerve de creștere.   

După câștigarea titlului de vicecampioană balcanică, Claudia Prisecaru a postat pe pagina sa de facebook: ”Chiar dacă nu a fost o cursă așa cum mi-aș fi dorit, m-am bucurat încă odată că am reprezentat țara cu mândrie! Urmează o nouă perioadă de pregătire pentru Campionatul European de Seniori @munich2022 , dar înainte de acesta voi alerga și la Campionatul Național, etapa finală, care se va desfășura la finalul săptămânii viitoare și unde îmi doresc un nou titlu de campion. Din 2019 îmi lipsește această emoție, aștept cu nerăbdare să o retrăiesc!”

Claudia Prisecaru a fost susținută și de profesorul Viorel Ciubotaru cel care, ca director al CSM Focșanui 2007, i-a obținut și semnat transferul de la CS Unirea Focșani, aducând clubului viitoarea mare performeră. Și care s-a aflat la Craiova pentru ultimul examen al masteratului în management de sport!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here