Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007 are doi noi jucători!

  • Vor juca la echipa Focșaniului în sezonul viitor Alin Roșu și Nikolaos Kritikos

Echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 are doi noi jucători: internaționalii Alin Roșu și Nikolaos Kritikos. Primul este român, al doilea este grec. Ambii au semnat joi, 16 iunie, cu echipa focșănean pentru doi ani, așa cum o făcuse la 31 martie sârbul Nikola Krnoglavac, inter dreapta, de 29 de ani.

Extrema stângă Alin Roșu vine de la CSU din Suceava unde se transferase în vara trecută, de la Steaua București. Are 32 de ani și 1,85 înălțime. În Liga Națională a început să joace la CSU Suceava de unde a plecat la CSM Vaslui, apoi la CSM București și Steaua București. A evoluat de mai multe ori pentru Naționala de seniori a României.

Interul stânga Nikolaos Kritikos s-a născut la Atena, are 25 de ani, 1,92 înălțime. Este internațional al Geciei pentru ale cărei Naționale de juniori și seniori a jucat în ultimii 5 ani. Vine Olimpiakos Pireu pentru care a marcat în 2022 20 de goluri în 8 meciuri. În cariera sa, a jucat pentru Panelinios, Olimpiakos Pireu și Doukas, în Grecia și Anathorsis, în Cipru. Cu Sabbianco Anothorsis Famagusta a jucat în Cupa europeană EHF unde, în sezonul 2020-2021 Anothorsis a întâlnit pe Minaur pe care a întrecut-o la Baia Mare. Kritikos a marcat atunci de 3 ori.

Toți cei trei jucători legitimați la CSM Focșani 2007 sunt buni marcatori și în competițiile interne și în cele internaționale.

De la CSM Focșani 2007 au plecat la final de contract Filip Marjanovic, Bogdan Mănescu, Andrei Drăgan, Mădălin Țuțu, Valentin Pătru, Ovidiu Cozorici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?