Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal, barajul pentru Liga a III-a – Victoria Gugești merge la Limpeziș pentru un rezultat bun!

  • Primăria Gugești va asigura transportul susținătorilor care doresc să fie alături de echipă

Victoria Gugești, campioana sezonului fotbalistic 2021-2022 în Vrancea, va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu Voința Limpeziș, campioana județului Buzău. Primul joc va fi în deplasare sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18:00. Pentru gugeșteni va fi a doua tentativă, după cea din 2020, de revenire în Liga a III-a unde a fost cu mulți ani înainte. Acum doi ani, după un campionat oprit de pandemie înainte de vreme, Victoria Gugești a jucat în trei – cu Avântul Valea Mărului și Sportul Chiscani – la Râmnicu Sărat, barajul pe care nu reușit să-l promoveze pentru că i-au lipsit câțiva jucători determinanți care nu au avut test Covid negativ. A făcut, însă, două partide la cel mai bun nivel posibil la acel moment! Din lotul de atunci, antrenat tot de Octavian Bucătaru, se regăsesc mai mulți jucători și în cel actual. Echipa are fotbaliști de bună calitate, cu experiența meciurilor dificile, care au reușit la Mircești egalul ce le-a asigurat titlul de campioni apoi au câștigat, pe Milcovul, și finala Cupei României. Din păcate pentru ei, la Mircești s-a accidentat George Duca – incert pentru meciul de la Limpeziș, iar pe Milcovul, în partida cu CSM Adjud 1946, Florin Stanciu a primit cartonașul roșu, ceea ce nu-i permite să evolueze în prima partidă a barajului! Octavian Bucătaru mi-a spus că va încerca să găsescă soluții și să alcătuiască o echipă care să se bată la victorie. Și că este încrezător în posibilitățile jucătorilor pe care îi antrenează.

Vința Limpeziș a câștigat fără emoții campionatul Județului Buzău. Este o grupare pregătită de valorosul Claudiu Ionescu, fost jucător de primă liga, foarte bun cunoscător al fotbalului vrâncean unde a evoluat de multe ori în competițiile de minifotbal și care a urmărit-o pe Victoria la joc, în partida de la Mircești. Victoria Gugești are suficiente argumente de valoare fotbalistică și de management pentru a aduce Vrancei încă un loc în Liga a III-a.

La Limpeziș, echipa va fi susținută de o galerie a cărei deplasare la meci va fi asigurată de Primărie care pune la dispoziție un mijloc de transport. Doritorii ”sunt rugați să ne transmită într-un mesaj, până vineri, ora 20.00, numele și prenumele, ca mai apoi să putem centraliza numărul dumneavoastră și asigura transportul! Plecarea va fi sâmbătă, la ora 16:00, din stația de microbuz aflată în fața Școlii, Nr.1, Gugești. Locurile se atribuie în ordinea solicitărilor de confirmare și în limita locurilor disponibile. Vă mulțumim și vă asteptăm alături de echipă!”, este mesajul transmis suporterilor Victoriei și care a fost postat pe pagina de facebook a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?