Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Handbal – E perioada convocărilor pentru jucătorii CSM Focșani 2007!

  • Căpitanul juniorilor Alexandru Golea, la pregătire la Oradea și jocuri amicale în Ungaria

Marți, 14 iunie, a fost convocat la Lotul Național de Tineret, Tiberius Toboșaru, pentru pregătire și jocuri de verificare cu Cehia. Miercuri, 15 iunie, a primit convocare căpitanul și conducătorul de joc al echipelor de juniori ale CSM Focșani 2007, Alexandru Golea. Alex urmează să participe la activitățile Lotului – pregătire la Oradea în perioada 26 iunie – 7 iulie și jocuri amicale cu Ungaria, 7-10 iulie.

Alexandru Golea este convocat în mod constant la loturile de cadeți apoi juniori de mai mulți ani, semn că a confirmat, că este conducătorul de joc pe care îl caută specialiștii FRH. Căpitanul juniorilor focșăneni a jucat pentru România inclusiv la cea mai recentă competiție internațională cu participare românească, ”Jocurile Mediteraneene” de la Ankara, din februarie. Atunci, Alexandru Golea a fost și un foarte bun marcator – ”în primul meci cu Grecia am dat 7 goluri, în al doilea cu Italia am dat 6 goluri. Iar în ultimele două meciuri, respectiv cu Italia, din nou, am dat 5 goluri, ultimul cel care a decis victoria noastră, marcat în ultima secundă, și din nou cu Grecia, 7 goluri.

Naționala U 18 a României va participa la Campionatul European, la Craiova. România va face parte din grupă cu Finlanda și Marea Britanie, a doua grupă fiind alcătuită din Austria, Belarus, Estonia și Slovacia. Primele două clasate în grupe vor juca semifinalele iar câștigătoarea finalei va promova în primul nivel valoric al handbalului european la U 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?