FOTO: Fotbal copii – Puștii de la CSM Focșani 2007 ai lui Gică Mihai, trei jocuri cu două victorii într-o zi!

0
380
  • Grupa U 10 a CSM 2007 a jucat, ieri, la București

Echipa de copii sub 10 ani a CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Gică Mihai, a participat, ieri, la invitația FCSB, la un turneu în baza de pregătire a clubului bucureștean. A fost o zi cu un program de jocuri dens, de câte 40 de minute (2 reprize a câte 20 de minute), căruia micii fotbaliști focșăneni i-au făcut față cu succes. În primul meci, de la ora 10:00, CSM 2007 a întrecut cu 3-2 echipa FCSB, prin golurile marcate de Toroc, Diaconu și Damian. De la ora 11:00, CSM 2007 a întâlnit pe FC Voluntari pe care a învins-o cu 3-2, golurile focșănenilor fiind reușite de Petrea, Nistor și Diaconu. O oară mai târziu a început întâlnirea cu Juniorul București în fața căreia CSM 2007 a cedat cu 1-2, gol, Bălănică.

”Au fost trei meciuri foarte bune”, a apreciat profesorul Gică Mihai care a trimis în teren jucătorii: Marius Zăgan, Alberto Grosu, Cătălin Ionescu, Alex Cercel, Ioan Nistor, Andres Petrea, Ștefan Toroc, Matei Vrabie, Eduard Bălănică, Yanis Georgescu, Mathias Nistor, Andrei Diaconu, David Damian, David Ichim. Puștii lui Gică Mihai au câștigat recent Cupa Municipiului Focșani iar rezultatele de ieri, de la București, confirmă calitatea muncii unui antrenor pe care copiii îl apreciază și în care cred! Ca și modul în care ei înțeleg să facă așa cum le cere antrenorul!

După ce au răspuns invitației primite de la FCSB, fotbaliștii U 10 ai CSM Focșani 2007 vor da curs și invitației de la Academia Hagi pentru a participa la Trofeul ”Iosif Bukossy” în perioada 26-29 iunie. La turneu vor mai juca Viitorul Ialomița, Atletic Slatina, Inter Star Sibiu, CSC Ghiroda, Luceafărul Severin, Unirea Ruginoasa și formația gazdă, Academia Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here