Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Polițiștii vrânceni au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier, în minivacanța de Rusalii

ACTIVITĂŢI ALE POLIŢIŞTILOR VRÂNCENI ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE RUSALII

În minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Rusaliilor, nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Mulţumim tuturor celor care au ales să petreacă în liniște și siguranță!

Peste 150 de polițiști au fost zilnic în teren pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative.

În aceste zile, în tot județul Vrancea s-a acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pe consumul de substanțe psihoactive și alcool la volan.

Astfel că, din data de 10 Iunie până în prezent, polițiștii vrânceni au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier.

În Vrancea, polițiștii au fost prezenți la Festivalul Insula, care s-a finalizat luni dimineață, astfel că polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității Timiș şi cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreuna cu specialiști din cadrul Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog și jandarmi au desfășurat activități informativ-preventive pentru a aduce la cunoștința tinerilor efectele consumului de droguri, insistând totodata pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.

Și în proximitatea „Festivalului Rusaliilor-Zilele Comunei Vintileasca“ s-au aflat polițiștii rutieri, care în aceste zile au legitimat peste 1500 de persoane, au controlat peste 1.000 de autovehicule, au efectuat zeci de testări cu aparatul etilotest și cu aparatul drug test şi au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier.

În urma măsurilor dispuse în contextul Rusaliilor, vă informăm că nu au fost înregistrate evenimente deosebite de natură a perturba ordinea publică.

Vă recomandăm în continuare să fiți atenți la drum, să respectați regulile de circulație și regimul legal de viteză, astfel încât să nu deveniţi victime ale accidentelor rutiere.

Preferăm să prevenim în loc să combatem!

Drumuri bune și în siguranță să aveți!

COMUNICAT DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 14 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?