Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Motociclism – Piloții de la ACS Odobești rămân în topurile clasamentelor!

 

  • La etapa națională de enduro cross de la Moreni, odobeștenii au urcat pe podium de trei ori

La finalul săptămânii trecute, pe circuitul de la Sângeriș a avut loc etapa a 4-a a Campionatului Național Individual al României la Endurocross – organizată de CSM Flacăra Moreni, Primăria municipiului Moreni și Federația Română de Motociclism. Între sportivii din toată țara care au parcurs dificilul traseu de peste 18 km al concursului, s-au aflat și cei de la ACS Odobești, ale căror rezultate îi plasează între protagoniștii etapei și îi mențin în topurile clasamentelor.

La Clasa Moto Pro, Cosmin Minculescu s-a clasat al treilea, după Andrei Boțoancă de la CSU Știința București și Cristi Cojocaru, de la Hard Enduro Arad.

Maricel Tudor a încheiat pe locul al doilea cursa de la Clasa ATV Hobby, în urma lui Raul Cotuț, de la Quad Club Timișoara. Tot pe locul al doilea s-a clasat și Alexandru Tudor, la Clasa Quad Pro, în care a fost devansat de Csaba Lorincz de la Quad Club Timișoara.

La Clasa Quad C, Adrian Chiciu s-a clasat pe locul 5 iar la Clasa Moto Expert, Gabriel Gheorghe a terminat cursa pe locul 6.

După evoluțiile din week-endul trecut ale sportivilor de la ACS Odobești, președintele Secției de motociclism a clubului, Georgian Mocanu, mi-a declarat: ”La Sângeriș, pilotul nostru Onisim Strîmbu a condus cursa la clasa Atv, dar la un obstacol dificil au cedat suspensiile, s-a răsturnat urmând să abandoneze cursa și să piardă prima poziție. A fost un traseu plin de adrenalină și tehnic, în același timp fiind format din pădure și un traseu specific pentru motocross. La Moto viteza 600 stock, Florin Iliescu s-a clasat al șaptelea pe circuitul din Grecia -Serres. Piloții noștri rămân în topul clasamentului general și luptăm pentru campionat până la sfârșit. Mulțumim Primăriei Odobești și sponsorilor noștri pentru sprijinul acordat!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?