Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

FOTO: Darius Paharnicu a promovat cu Oțelul Galați în Liga a doua!

– PRO SPORT –
DARIUS PAHARNICU A PROMOVAT CU OTELUL GALATI IN LIGA A DOUA !

PRO SPORT FOCSANI II MULTUMESTE LUI DARIUS PAHARNICU PENTRU CEI SASE ANI FRUMOSI IN CARE A EVOLUAT IN CELE MAI IMPORTANTE COMPETITII PENTRU CLUBUL NOSTRU AVAND EVOLUTII REMARCABILE SI II UREAZA MULTA BAFTA IN CARIERA !

FOSTUL PORTAR AL GRUPEI 2005 DE LA PRO SPORT FOCSANI A REUSIT LA DOAR 17 ANI SA PROMOVEZE CU OTELUL GALATI IN SERIE B !

Darius Paharnicu a fost timp de sase sezoane portar de baza al grupei 2005 de la Pro Sport Focsani. A cucerit alaturi de colegii sai de la Pro Sport Focsani trofee importante in competitiile interne si internationale.

Calitati impresionante, seriozitate, munca si atitudine de profesionist. A jucat pentru Pro Sport Focsani in cel mai puternic campionat din Romania, AMF Bucuresti.

Grupa 2005 de la Pro Sport este si acum una dintre cele mai puternice formatii din Romania, majoritatea copiilor evoluind cu succes in SuperLiga de seniori.

Din acest sezon competitional, Darius Paharnicu a fost promovat de Dorinel Munteanu la prima echipa a Otelului Galati cu care a reusit promovarea in esalonul secund.

Lotul echipei Pro Sport Focsani cu care Darius Paharnicu a jucat in campionatul AMFB:

Darius Paharnicu,
Alex Vetrescu, Alex Abeaboeru, Alex Bucur, George Ardeleanu, Iulian Livadaru, Andrei Harabor, David Sbirciog, Emy Constantin, Eduard Pana, Ilie Razvan, Seby Mija, Dragos Damache, Edy Raileanu, Ianis Dascalu, Mihnea Constandache, David Gorgan, Mario Gaiu, Mihai Iliescu, Darius Bancila, Vlad Lambru, Andrei Zainea, Dragos Enache, Seby Spulber, Mario Lal, Robert Damaschin, David Isofache, Alex Boscan, Cristian Raileanu, Alesio Croitoru, Alex Dumitru.

Felicitari, Darius Paharnicu ! Colegii de la Pro Sport Focsani te sustin si iti doresc sa ajungi in Nationala Romaniei !

Sursa: Facebook Prosport Focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?