Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

FOTO: Ballet Class Focșani, Campioana secțiunii Dans Clasic la Romanian 2 Dance Championship Buzău – România 2022

Concurs internațional, aflat în Calendarul activităților Ministerului Sportului și organizat de Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Buzău, Romanian 2 Dance Championship Buzău – România 2022 de sâmbătă, 4 iunie, a avut ca participante și pe frumoasele și talentatele dansatoare de la Ballet Class Focșani. În Sala Sporturilor Romeo Iamandi, elevele profesoarei Silvia Șonțu, despre care Monitorul de Vrancea a scris un reportaj în numărul din 2 februarie 2021, au impresionat prin gingășie, grație, tehnică, Ballet Class Focșani devenind Campioana secțiunii Dans Clasic la grupele 11-12 ani și 12-17 ani. Pe locul al doilea au încheiat competiția grupele 11-12 ani și 12-17 ani la Secțiunea Musical respectiv Caracter.

La solo-uri, Elena Bradu a ocupat locul I la categoria 8-10 ani, Sara Sumănaru s-a clasat pe locul I și II (flexibili și poante) la categoria 10-12 ani, Diana Iliescu, pe locul I și II (flexibili și poante) la categoria ani, Luana Bîrlădeanu s-a clasat pe locul I și III (flexibili și poante) la categoria 10 – 12 ani iar Medeea Motoc a terminat concursul pe locul II categoria 12-14 ani.

Foarte tinerele artiste de la Ballet Class Focșani, campioane la Romanian 2 Dance Championship Buzău – România 2022, avuseseră ceva mai devreme, de 1 Iunie, un moment al lor la manifestarea din Piața Uniri, unde au fost invitate de organizatori. (În grupajul foto, sunt câteva imagini cu ele după ce s-au schimbat la Ateneu pentru a ieși în Piață să bucure asistența!).

Ballet Class Focșani a avut și două spectacole – cu sală plină – în această lună, la Teatru. În zilele de 5 și 8 iunie, al treilea fiind programat pentru diseară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?