Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Motocicliștii au onorat, pe „Drumul Mausoleelor”, memoria Eroilor Neamului!

„Drumul Mausoleelor pe Motocicletă”, eveniment de omagiere a eroilor căzuți pentru țară, a fost onorat sâmbătă, 4 iunie, de pasionații de motociclism de la ACS Odobești și de la alte cluburi de profil care au luat startul la ora 9:00 din fața Primăriei Odobești și au parcurs un traseu de 140 km care a inclus Mausoleele Soveja, Mărăști, Mărășești. Participanții au depus coroane de flori la cele trei mausolee.

Într-un comunicat al organizatorilor celei de-a IV-a ediții a „Drumului Mausoleelor pe Motocicletă”- Primăria Odobești în parteneriat cu Casa de Cultură, ACS Odobești și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, se precizează: ”Pasionații de motoare și nu numai s-au bucurat de vreme bună, premii deosebite, pitorescul traseului și emoția momentului depunerii coroanelor la Soveja, Mărăști și Mărășești. Mulțumim tuturor celor care au sprijinit acest eveniment devenit tradiție la Odobești, respectiv: Consiliul Județean Vrancea, IPJ Vrancea, ISU Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea, sponsorilor și nu în ultimul rând cluburilor de motocicliști Road Eagles Focșani, The Gentlemen Bikers și Cavalerul Negru. Vă așteptăm la ediția cu numărul 5, dar și la alte evenimente pe care le vom desfășura în viitor!”.

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, precizează: ”Ne bucurăm că am putut fi parte a unui eveniment de excepție dedicat pasionaților de motociclism, care a avut loc în acest sfârșit de săptămână. Consiliul Județean Vrancea a sprijinit financiar organizarea evenimentului ”Drumul Mausoleelor pe Motocicletă”, care a avut ca scop promovarea mausoleelor și a județului Vrancea, precum și omagierea Zilei Eroilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?