Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și FOTO: Ziua părinților de îngeri, comemorată anul acesta și în Vrancea la inițiativa unor vrânceni a căror fetiță a murit de leucemie

În urmă cu doi ani, doi părinți din Vrancea ne cereau ajutorul pentru fiica lor care, la acea vreme, avea doar 13 ani și lupta cu o boală nemiloasă… leucemia. Fetița se numea Miruna Lăbunț, iar povestea ei o puteți reciti accesând linkul – https://bit.ly/3mlaxGG . Din păcate, anul acesta, pe 22 februarie, inima Mirunei a încetat să mai bată, lăsându-i în urmă pe cei doi părinți și pe frățiorul care i-a donat măduvă.

În memoria fiicei lor, cei doi părinți au organizat duminică, 5 iunie a.c., un eveniment cu prilejul „Zilei părinților de îngeri‟. Evenimentul a avut loc la Mera, pe terenul de sport al Școlii Generale Vulcăneasa. „Duminică, 5 iunie, a fost «Ziua părinților de îngeri», zi care se comemorează în peste 20 de orașe din țară și din străinătate și este înființată de organizația EMMA condusă de Bianca Brad. Noi am invitat și alți părinți de îngeri și peste 100 de copiii. Cei mici s-au bucurat de prezența personajelor Mickey Mouse și Elsa și au înălțat către cer baloane albe. Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de sport al Școlii Generale Vulcăneasa și pe această cale vreau să-i mulțumesc doamnei director pentru amabilitate. Le mulțumesc și celorlalți sponsori care au făcut ca acest eveniment să devină o bucurie a copiilor de pe Pământ și o altă bucurie a îngerilor noștri din Cer. Ne dorim ca anul viitor să ni se alăture mai mulți părinți de îngeri și să organizăm un eveniment și mai frumos‟, a transmis Marian Lăbunț, tatăl Mirunei.

Îngerii noștri merită să-i cinstim

Pe chipul celor doi părinți ai Mirunei, cel puțin acum, nu mai are loc fericirea… ea a „dispărut‟ cumva odată cu fetița lor. Evenimentul de duminică s-a dorit a fi un gest de solidaritate față de toți părinții care trec prin situații asemănătoare cu a lor. „Pentru toți părinții care și-au pierdut copilul/copiii este bine de știut că în fiecare an pe data de 5 iunie este o zi de doliu pentru părinți. Vreau să mulțumesc și altor părinți care ne-au susținut ideea și au fost prezenți în această zi minunată. Avem și un mesaj din partea noastră, a părinților îndurerați, către ceilalți părinți: să-și iubească copiii, să-i îmbrățișeze zilnic și să le spună zilnic cât de mult îi iubesc. Și noi am mai vrea, dar nu mai putem!‟, a mai spus Marian Lăbunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?