Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Judo, Campionatul național U 12 și U 14 – Focșaniul, pepinieră de campioni!

Brașovul, gazda finalei Campionatului Național de judo U 12 și U 14 de sâmbătă, 4 iunie și duminică, 5 iunie, a fost un nou loc de afirmare a valorii școlii focșănene la această disciplină sportivă. Sportivii de la cluburile focșănene CSM 2007-LPS, Unirea și Clubul Sportiv Școlar au câștigat șapte medalii – una de aur, două de argint și patru de bronz.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Mihai Irodică, de la CSM 2007 LPS Focșani, elevul senseilor Stănică Grosu și Marinel Palade, care a devenit campion al României și medaliat cu aur la 60 kg. U 14. De la același club, Andra Anton, la 63 kg. și Darius Nicolau la 60 kg. s-au clasat pe locul 3 și au primit medalii de bronz.

Vicecampioni ai României și medaliați cu argint au fost la 66 kg. U 14 Ionuț Coman, de la CS Unirea, antrenor, Mugurel Popa și Miruna Baciu, de la CSS Focșani, pregătită la CSS Focșani de sensei Dumitru Sandu Zisu, la 32 kg.

De la CS Unirea, la U 14, Carla Matei, la 40 kg. și Cristina Huhu, la 57 kg, elevele aceluiași sensei Mugurel Popa, au terminat competiția pe locul al treilea și au primit medalii de bronz. Despre Carla, antrenorul ei mi-a spus că are mari calități pentru judo, sport pe care îl practică de doar un an și că îi prevede un viitor foarte bun: ”Va fi o a doua Giorgia Hagianu. O să vedeți!” Îl credem și îi dorim elevei sale să devină o mare campioană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?