270 de locuri disponibile la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, sesiunea 2022

0
5987

COMUNICAT DE PRESĂ
privind  
organizarea si desfășurarea concursulului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna
SESIUNEA 2022

Administrația Națională a Penitenciarelor, prin unitățile subordonate, recrutează candidați în vederea participării la concursul de admitere în instituția proprie de învățământ, program de studii postliceale, învățământ preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea 2022, pentru locurile repartizate sistemului poliției penitenciare, astfel:

1.     Specializarea SIGURANȚA DEȚINERII ȘI REGIM PENITENCIAR:
–        30 de locuri – femei
–        210 de locuri – bărbați
 
2.     Specializarea ECONOMICO-ADMINISTRATIV:
–        30 de locuri – bărbați și femei

Concursul de admitere se organizează și se desfășoară în conformitate cu Metodologia de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, aprobată prin decizia directorului Școlii nr. 400072/DIR/SNTOBC/17.05.2022, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiției nr. 3917/C/2021.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina de internet a școlii: www.anp.gov.ro – secțiunea ”Unități penitenciare”/”Școala Națională de Pregătire a Agenților de penitenciare Târgu Ocna” sau la structura de resurse umane a Penitenciarului Focșani, strada Liliacului nr. 41 (cartier Mîndrești), telefon 0237/258.707, int. 118.

Subcomisar de poliție penitenciară Ovidiu POPESCU
Purtător de cuvânt
Penitenciarul Focşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here