Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Fotbal județean – Urmează finala dintre Inizio și Victoria Gugești!

Numele campioanei Vrancei în ediția 2021-2022 va fi aflat sâmbătă, 4 iunie, după terminarea jocului dintre Inizio Focșani și Victoria Gugești care va avea loc pe terenul din Mircești începând cu ora 18:00. Va fi un meci ca o finală în care, pentru a deveni campioni, gugeștenii au variantele rezultatului de egalitate sau victoriei. Pe Inizio doar meciul câștigat o face campioană. Este o competiție în care cele două formații sunt despărțite de un punct, după ce Victoria Gugești a ratat mult și cu pagubă pe teren propriu în întâlnirea cu CSM Adjud 1946 și a terminat la egalitate, dar și-a mai scos din pierdere prin victoria tot de acasă în fața lui Inizio. În etapa trecută, cea care putea să lămurească lucrurile, ambele formații au câștigat – Inizio la Adjud, cu 4-0 iar Gugeștiul, cu 2-1 la CSO Mărășești.

Întâlnirea de sâmbătă, de la Mircești este deschisă oricărui rezultat! Ambele echipe sunt în bune dispoziții de joc, așa cum arată rezultatele, au jucători de bună calitate și cu suficientă experiență în meciurile decisive. În singurul joc de campionat dintre ele, s-a impus Victoria cu 2-0, în turul play-off-ului. În Cupa României, gugeștenii s-au calificat după un categoric 5-0. Sunt rezultate care, dacă sunt scoase din context, pot da o imagine deformată asupra raportului de forțe dintre Inizio și Victoria. Oricum este de reținut că una dintre aceste echipe va reprezenta – cu folos, este de sperat – Vrancea la barajul pentru Liga a III-a. Penultima rundă a adus și prima victorie în play-off a Prosportului, 4-2 la Dumbrăveni. În celalaltă partidă a rundei, FC Panciu – ACS Homocea 3-0.

În etapa viitoare: Inizio – Victoria Gugești; CSM Adjud 1946 – CSO Mărășești; FC Panciu – CSC Dumbrăveni și ACS Homocea – Prosport.

În play-out, etapa trecută s-a încheiat cu rezultatele: Sportul Ciorăști – Viitorul Sihlea 4-2; Siretul Suraia – Trotușul Ruginești 4-0; Dinamo Tătăranu – Tractorul Nănești 0-10.

Programul etapei viitoare, de duminică, 5 iunie de la ora 11:00: Dinamo Tătăranu – Sportul Ciorăști; Tractorul Nănești – Siretul Suraia; Trotușul Ruginești – Viitorul Sihlea.

Clasament: 1. Siretul Suraia – 18 puncte; 2. Tractorul Nănești – 15 puncte; 3. Viitorul Sihlea – 13 puncte; 4. Trotușul Ruginești – 13 puncte; 5. Sportul Ciorăști – 10 puncte; 6. Dinamo Tătăranu – zero puncte.

În a doua semifinală a etapei județene a Cupei României, marți, 31 mai, CSM Adjud 1946 a eliminat cu 2-1 pe FC Panciu. Prima calificată în finală a fost Victoria Gugești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?