Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Ziua Copilului, organizată în Crângul Petrești de Consiliul Județean Vrancea

Consiliul Județean Vrancea invită copiii să participe la manifestările organizate special pentru ei în Crângul Petrești. „Dragi copii, Consiliul Județean Vrancea vă pregătește ceva! De Ziua Internațională a Copilului, miercuri, 1 iunie, vă așteptăm cu mic cu mare, cu părinți și bunici, în Crângul Petrești, la multe activități frumoase pregătite special pentru voi, alături de Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu”, Muzeul Vrancei și Centrul Cultural Vrancea, instituții de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Vrancea“, se arată într-un anunț al administrației județene.

Între orele 11.00 – 16.00, în zona Muzeului Satului Vrâncean și a locului de joacă din Crângul Petrești, copiii pot participa la una sau mai multe activități, după preferință: Face painting și modelare de baloane cu Mickey și Minnie; Atelier de lectură și jocuri; Atelier de storytelling; Atelier de jocuri în limba engleză; Atelier de origami; Ateliere de obiecte pictate manual și de handmade; Atelier de pictură; Ștafeta cărților; Atelier de jocuri de la Muzeul Jocurilor din Chemnitz; Tur ghidat al Muzeului Satului Vrâncean; Atelier de olărit; Atelier de lemnărie; Atelier de restaurare ceramică

În același timp, la Amfiteatrul din Crângul Petrești, se va desfășura ”Concursul Național de Muzică Ușoară pentru Copii – Inocență de Copil”, organizat de Centrul Cultural Vrancea, sub egida Consiliului Județean. „Copiii vor primi din partea noastră baloane, umbrele, mingi, acadele, dulciuri și cărți, precum și obiectele pe care le vor realiza în cadrul atelierelor de meșteșuguri. Pentru că 1 iunie este zi liberă, avem din plin și multă voie bună, veselie și surprize pentru toți copiii, de toate vârstele!“, se mai arată în anunțul administrației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?