Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Judo – Unirea Focșani – Rapid București, aur, argint și bronz la fete!

  • Campioana este Giorgia Barbara Hagianu, care este la al treilea titlu în acest an după cele de la junioare și tineret
  • Giorgia Hagianu și Denisa Marin au absolvit Liceul

Campionatul Național de judo pentru seniori care a avut loc la Cluj-Napoca la sfârșitul săptămânii trecute a adus sportivelor de la CS Unirea Focșani – Rapid București, pregătite de sensei Adrian Moldoveanu, patru medalii – una de aur, una de argint și două de bronz. A devenit campioană la senioare – după ce câștigase și titlurile da junioare și tineret Giorgia Hagianu, la 48 kg. În finală, Giorgia a întâlnit-o pe colega ei de club Iulia Moldoveanu – medaliata cu bronz de la Gimnaziada Normandia 2022, pe care a întrecut-o, ca și în finala de la Campionatul Național de Tineret. Altfel spus, medalia de argint a delegației Unirea-Rapid a fost obținută de Iulia Moldoveanu, la 48 kg. Au câștigat medaliile de bronz Larisa Constantin la 57 kg. și Denisa Marin la 78 kg. Silvia Pomană a încheiat pe locul 5 competiția la 57 kg.

Două dintre sportivele de la CS Unirea, Giorgia Hagianu și Denisa Marin, au absolvit liceul cu Program Sportiv. Într-o postare pe facebook, Adrian Moldoveanu, care în ultimii patru ani le-a fost antrenor și mentor: Hagianu Giorgia, Marin Denisa. Fetele mele (sportive) s-au făcut mari. Au absolvit liceul. Mulțumim tuturor profesorilor pentru ajutorul dat în această perioadă. Urmează o etapă importantă în viata voastră –BAC-UL și Facultatea. Și multe altele. Vă urez succes în tot ce faceți și vă doresc tot binele din lume!

În foto, absolventele Giorgia Hagianu și Denisa Marin împreună cu sensei Adrian Moldoveanu și profesorul Petruț Mihai, directorul LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?