Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Fotbal juniori A – Victoria Gugești, gata de etapa interjudețeană!

Campionatul Juniorilor U 19 Județean-Național are programată prima rundă a etapei interjudețene pentru 6 iunie. Campioana Vrancei, Victoria Gugești, va întâlni în deplasare, de la ora 18:00, campioana Județului Brăila. În Clasamentul publicat de AJF Brăila, pe primul loc la această categorie de juniori la final de campionat se află Sportul Chiscani. Returul va avea loc pe stadionul din Gugești, la 10 iunie, de la ora 17:30. Victoria Gugești a fost ultima reprezentantă a Vrancei la acest nivel, în vara lui 2019, când a întâlnit în etapa interjudețeană tot campioana Brăilei, atunci, ACS Comunal Cazasu.

În actuala ediție de campionat, gugeștenii au avut un parcurs fără greșeală. Au câștigat de 11 ori și au terminat o dată la egalitate. Rezultate ale Victoriei Gugești: 17-0, 7-1, 3-0 și 3-0 cu Sportul Ciorăști, 3-1, 3-1, 1-1 și 3-2 cu CSM Adjud 1946, 3-0, 2-1, 3-0 și 3-0 cu FC Panciu. O linie de clasament impresionantă are Sportul Chiscani: 14 meciuri jucate, 12 victorii, un egal și o înfrângere. Președintele CSL Victoria Gugești, Cosmin Talpan, mi-a spus că echipa s-a pregătit foarte bine și după terminarea campionatului, inclusiv prin două meciuri amicale cu Prosport Focșani și că speră ca jucătorii Gugeștiului să aibă prestații care să le permită accesul în faza superioară a campionatului.

Lotul Victoriei Gugești juniori U 19 este alcătuit din Robert Drăgan, Gabriel Horganga Mocanu, Cosmin Bratu, Mădălin Nimara, George Cucu, Cătălin Manea, Alexandru Mihăiescu, Paul Nichita, Alin Oprea, Robert Babalîc, Paul Marcu, Ionuț Tiberiu Bondilă, Bogdan Melinteanu, Andrei Dragoș Rentea, Valentin Mihăiță Pencu, Mario Sebastian Onofrei, Ștefan Mereuță, Andi Gabriel Hoțoi. Cel mai cunoscut jucător din acest lot este Andi Hoțoi, cu evoluții – și goluri marcate pentru echipele de seniori ale CSM Focșani 2007 – Liga a III-a și Victoria Gugești. Echipa este antrenată de Săndel Vasile – Careca, fost vârf de atac la Focșani și la Gugești, care a reușit – cu sprijinul Primarului Vasile Vatră și al conducerii clubului, să mențină echipa în postura de lideră a fotbalului juniorilor A din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?