Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: ”O generație de aur” a judo-ului focșănean!

După Campionatul Național de Judo seniori, care a avut loc la Cluj-Napoca la sfârșitul săptămânii trecute, sensei Stănică Grosu, antrenor, împreună cu sensei Marinel Palade, al judoka de la CSM Focșani 2007, a fost foarte concis referindu-se la sportivii pe care i-a antrenat sau/și îi antrenează: ”O generație de aur”. În poza de grup de după concurs, alături de actualii sportivi ai clubului apar și foștii campioni de la CSM 2007, acum de la Dinamo București, Laris Borș și Alexandru Matei. Cei cu care, într-adevăr, se împlinește o generație de aur!

CSM Focșani 2007 a obținut la Cluj-Napoca șase medalii – câte două de aur, de argint și de bronz, cu care clubul focșănean s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii la masculin, din 16 participante.

A câștigat medalii de aur Ashley Gonzales la 100 kg. și la open, au încheiat competiția cu medalii de argint Vlad Vișan la open și Bogdan Drîmbă la 60 kg. Iar medaliile de bronz au fost obținute de Gabriel Farcaș la +100 kg. și Vlad Vișan la 90 kg. Răzvan Burdușel s-a clasat al cincilea la 81 kg. ca și Emil Neagu, la 66 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?