Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Culturism și Fitness – Sportivii de la Ulise Focșani, opt medalii de aur la Cupa Universitară și Cupa României!

  • Debutanta Raluca Andreea Puiu a obținut trei medalii de aur!

Cupa Universitară și Cupa României la Culturism și Fitness de la Dej de sâmbătă, 28 mai, au avut în concurs și 12 sportivi de la CS Ulise Focșani care s-au întors acasă cu 12 medalii – opt de aur, două de argint și două de bronz. Sensei Florin Ancuța, managerul clubului, apreciază că ”numărul medaliilor și celelalte clasări constituie o marew performanță într-un an în care culturismul și fitness-ul cunosc în România cea mai mare dezvoltare și recunoaștere internațională! În competițiile foarte mulți concurenți și cu remarcabilă pregătire profesională, echipa de la Ulise ”a fost ca întotdeauna omogenă și s-a comportat exemplar, cu un spirit de sportivitate exemplar care a ajutat și la obținerea unor rezultate remarcabile ca și la bună desfășurare a concursului!”

Sensei Florin Ancuța vă prezintă sportivii care au concurat la Dej!

Andreea Raluca Puiu a fost pentru Federația de Culturism și Fitness cea mai mare surpriză. La primul ei concurs fiind, a obținut 3 medalii de aur – prima la fitnes bikini junioare, a doua la fitness bikini senioare 166 cm, a treia la Fit pairs open senioare, în pereche cu Raul Spătaru de la Olympia Pro Gim, învingând sportive foarte experimentate, cu palmares internațional.

Marian Dănuț Grozea, foarte cunoscut și respectat, a câștigat ambele categorii la care a participat – Culturism master 40-44 ani și Clasic physique seniori adăugând încă 2 medalii de aur în palmaresul său și al clubului.

Ștefănel Claudiu Nechifor a obținut medalia de aur – confirmând-o pe cea de anul trecut – la o categorie grea la juniori mari, Culturism 75 kg. Și s-a clasat pe locul 4 la seniori categoria culturism 80 kg..

Ștefan Petru Găman, un sportiv tânăr care vine din Panciu, a făcut eforturi mari ca pregătirea lui să atingă un nivel atât de sus, a câștigat, debutant fiind, medalia de aur la categoria culturism 70 kg juniori mici. Dacă o va ține tot așa, îi prevăd un mare viitor.

Dragoș Ioan Gheorghiță un sportiv care progresează de câțiva ani, a câștigat, la rândul său, medalie de aur confirmând că pregătirea lui este foarte serioasă.

Florentin Bicajan, un sportiv foarte ambițios a reușit să câștige o medalie de argint la categoria Fit pairs, și a ocupat locul 4 la categoria Mens physique +179 cm seniori.

Serkan Kumova, un alt debutant, a obținut medalia de argint la categoria culturism +90 kg seniori în competiție cu concurenți grei chiar la nivel internațional. (Nota redacției: Serkan a fost ca junior un fotbalist foarte talentat. Se vede că talentul îl însoțește și în culturism. Succes, Serkan!)

Daniel Cătălin Agherghini, un sportiv tânăr cu potențial mare, a obținut medalia de bronz la categoria juniori mici +70kg. Își dorește să urce ca performanță la nationale, peste 3 luni.

Ovidiu Adrian Andras, un sportiv care s-a apucat de curând de acest sport, a obținut corpul pe care și l-a dorit vreme de peste 40 ani precum și medalia de bronz la categoria Mens physique masters 40-49 ani.

Ionuț Caloian s-a clasat al patrulea la categoria Mens physique 173 cm seniori, deși toată lumea l-a văzut mult mai sus.

Vlad Tudorachi, un alt sportiv cu potențial, a obținut locul 4 la Cupa Universitară, la categoria Mens physique juniori și locul 6 la categoria Clasic physique seniori unde și-a putut aprecia valoarea comparându-se cu sportivi cu 24 ani mai vechi în acest sport.

Alina Bicu, care nu a fost în forma maximă, s-a clasat pe locul 4 la categoria bikini fitness masters și pe locul 9 la categoria bikini fitnes senioare 166 cm.

Daniel Alexandru Buchidău a obținut locul 6 la categoria culturism juniori mari +75 kg , reușind ceea ce și-a propus.

Teodora Mădălina Dogaru a încheiat competiția pe locurile 9, respectiv 10 la categoriile bikini fitness senioare +166 cm și bikini fitness masters. A fost într-o formă foarte bună, dar structura mai bună a celorlalte concurente o face să depună eforturi duble față de acestea.

Rezultatele și modul în care s-a comportat întreaga echipa sunt deosebite și ne fac sa începem cu mari speranțe pregătirea pentru naționalele din luna august”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?