Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

“Cupa Integrității”, competiție de tenis de masă organizată de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea

30 MAI – Ziua aniversară a Direcției Generale Anticorupție –

17 ani de activitate

Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne sărbătorește, la data de 30 MAI, 17 ani de la înființarea sa ca structură de poliție judiciară specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului ministerului. În cei 17 ani de activitate în lupta împotriva corupției, Direcția Generală Anticorupție s-a dezvoltat permanent, atât pe palierul activităților de prevenire, cât și al celor de combatere a faptelor de corupție, consolidându-și rolul la nivel instituțional.

Fără îndoială că prevenirea reprezintă principala direcție de acțiune împotriva corupției, concretizată prin desfășurarea unor activități de instruire și informare în rândul personalului propriu, dar și prin campanii de conștientizare a societății civile, de educare a tinerei generații în dorința expresă de schimbare a mentalității populației în ansamblul său. Ca principal canal de comunicare cu publicul, call-center anticorupție 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelat din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Aniversare a Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sprijinul C.S.S. Focșani, a organizat în data de 30 mai o activitate sportivă – “Cupa Integrității” constând într-o competiție de tenis de masă la care s-au înscris 15 participanți, cu preponderență din cadrul structurilor M.A.I. din județul Vrancea, podiumul fiind ocupat de:

Locul I – ag. șef adj. de poliție Apostu Laurențiu din cadrul I.P.J. Vrancea; Locul II – cms. șef de poliție Vasiloiu Mihai din cadrul I.P.J. Vrancea;

Locul III – polițist local superior Stoica Săndel din cadrul Poliției Locale Focșani.

De asemenea, mulțumim structurilor M.A.I. care au contribuit și susținut demersurile instituționale în lupta împotriva corupției, precum și personalului care a demonstrat integritate în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și care a înțeles că numai printr-o atitudine corectă se poate construi o imagine demnă de rolul și importanța Ministerului Afacerilor Interne.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VRANCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?