Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Delia Macovei, șefa de promoție a Colegiului Cuza. „Sigur va fi bine, căci suntem cuziști, deci învingători!”

Miercuri, la Teatrul Municipal Mr.Gh.Pastia, a avut loc Festivitatea de absolvire a claselor a XII-a, urmată de un marș al absolvenților (Colegiului Național „Al.I.Cuza” Focșani) până în Piața Unirii. Șefa promoției 2022 este Delia Macovei, de la clasa a XII-a A. Felicitări, Delia! 

Felicitări și elevilor care au primit premii de excelență pentru rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare:: Limba și literatura română: Răuțu Alexandru, XII D, Lb.engleză: Pavil Teodora, XII F, Chimie: Andreea Constantin și Irina Topoliceanu, XII D, Istorie: Monica Lazăr, XII F, Filosofie: Daria Croitoru, XII F, Matematică: Călin Ciubotaru, XII A, Biologie: Andreea Constantin și Tudor Porumb, XII D, Tenis: Delia Macovei, XII A, Arte: Irina Militaru, XII E. Felicitări absolvenților promoției 2022 a Colegiului Național „Al.I.Cuza” Focșani! 

Iată discursul Deliei Macovei la primirea titlului de Șefă de promoție:

„Bună seara! Sunt extrem de recunoscătoare să mă aflu astăzi, aici, în fața dumneavoastră, în calitate de Șefă de promoție, un titlu care înseamnă enorm pentru mine. S-au scurs, într-o clipă, parcă, 4 ani de liceu, alături de alți 4 ani de gimnaziu, în care am fost eleva acestui colegiu de prestigiu. Anii de școală au reprezentat o perioadă de formare, un cumul de amintiri și momente deosebite, care-mi vor rămâne mereu în suflet. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, pentru că nu m-am simțit niciodată singură, fiind mereu parte din frumosul și unitul colectiv al clasei a XII-A. Le mulțumesc  profesorilor fără de care nu aș fi putut să ajung aici, căci m-au îndrumat permanent și au avut un rol extrem de important în formarea mea. Și, nu în ultimul rând, sunt o absolventă de succes și pentru că am avut norocul să mă nasc într-o  familie minunată, ce mi-a fost alături necondiționat și m-a încurajat să-mi urmez visurile. Peste toate, mărturisesc la ceas de sărbătoare, recunoștința mea și promit să nu uit niciodată trecutul, valorizându-l într-un prezent luminos și transformându-l într-un viitor împlinit! Succes tuturor colegilor mei la examene! Sigur va fi bine, căci suntem cuziști, deci învingători!”.

Sursa text și foto: Facebook/Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?